ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 
 

Εγκαίνια Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαλιάδας

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κολυμβητηρίου Αμαλιάδας. Πλήθος κόσμου της πόλης παραβρέθηκε και γέμισε τις κερκίδες του κολυμβητηρίου για να παρακολουθήσεις τις εκδηλώσεις των εγκαινίων του δημοτικού κολυμβητηρίου.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, συνοδευμένος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο, τους Πανοσιολογιότατους Αρχιμανδρίτες π. Δαμασκηνό Πετράκο και π. Φιλάρετο Σπανόπουλο και πλήθος ιερέων του δήμου Ήλιδας.

Στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Ήλιδας για το ιστορικό και τις καινοτομίες (ηλιογεωθερμία) του έργου της κατασκευής του κολυμβητηρίου και κάλεσε τους πολίτες όλων των ηλικιών να χρησιμοποιήσουν με σεβασμό τις νέες υποδομές καθημερινά. Τοποθέτηση έκανε και εκπρόσωπος της της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης κ. Ηλίας Ξιάρχος. Στην τελετή των εγκαινίων διαβάστηκε και επιστολή του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ταξιδιού του στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης συνοδευμένος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Ο Ηλείος» κ. Γιώργο Παρασκευόπουλο και τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης κ. Ηλία Ξιάρχο κατέβηκαν στο χώρο της πισίνας, κόβοντας συμβολικά την κορδέλα του έργου.

Μετά την τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις κολύμβησης, αγώνας πόλο και επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης.

 

 
 
Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ Εγκαίνια Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαλιάδας