ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 
 

Διευκρινήσεις προς τα μέλη των κολυμβητικών συλλόγων του κολυμβητηρίου Αμαλιάδας

Αμαλιάδα, 9 Σεπτεμβρίου 2017

Το ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» φέτος προχώρησε σε ανακαίνιση του Κολυμβητηρίου Αμαλιάδας το οποίο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα (βλάβες της αντλίας θερμότητας των ηλιακών συλλεκτών και άλλων εγκαταστάσεων), αλλάζοντας ταυτόχρονα και το νερό της πισίνας ύστερα από τέσσερα (4) χρόνια.
Τα έξοδα όλων αυτών των εργασιών μείωσαν σοβαρά τον προϋπολογισμό του ταμείου και οδήγησαν σε αδυναμία αποπληρωμής των αυξημένων οφειλών προς την ΔΕΗ.
Για τον λόγο αυτό το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» με την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου αποφάσισε ότι, οι Κολυμβητικοί Αθλητικοί Σύλλογοι που δεν έχουν εξοφλήσει τις οφειλές του έτους 2016 – 2017 εφάπαξ, καθώς και των προηγούμενων ετών σε ρύθμιση δόσεων, δεν δικαιούνται να κάνουν χρήση της πισίνας.
Διευκρινίζεται ότι οι Σύλλογοι έχουν εισπράξει από τα μέλη τους το ποσό που απαιτείται για την εξόφληση των υποχρεώσεών τους, αλλά δεν το έχουν αποδώσει στον Δήμο.
Ως εκ τούτου οι εγγραφές των μελών προς τους Συλλόγους επί του παρόντος αναστέλλονται, που σημαίνει ότι, αν τα χρέη δεν εξοφληθούν το ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» θα προχωρήσει σε αλλαγές της οργάνωσης και λειτουργίας του Κολυμβητηρίου.
Περισσότερες ανακοινώσεις θα υπάρξουν προσεχώς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ»
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

 
 
Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ Διευκρινήσεις προς τα μέλη των κολυμβητικών συλλόγων του κολυμβητηρίου Αμαλιάδας