ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 
 

Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαλιάδας

 Το νέο Κολυμβητήριο Αμαλιάδας βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας του δήμου Ήλιδας. Αποτελείται από δύο πισίνες εκ των οποίων η μία είναι Ολυμπιακών διαστάσεων (25 μ. x 50 μ.) και η δεύτερη βοηθητική παιδική. Διαθέτει αποδυτήρια ενηλίκων (ανδρικά, γυναικεία) και παιδιών (αγόρια, κορίτσια) ενώ παρέχονται διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ. Διαθέτει επίσης σάουνα, ιατρείο, αίθουσα θεωρητικής διδασκαλίας και χώρους για το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.

Το συγκρότημα του κολυμβητηρίου πλαισιώνεται από κερκίδα χωρητικότητας 1000 ατόμων καθώς επίσης και κυλικείου για την εξυπηρέτηση αθλητών και επισκεπτών.

Το νέο κολυμβητήριο είναι το μοναδικό που λειτουργεί στη χώρα με αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αφού η εγκατάσταση έχει εκμεταλλευτεί τη γεωθερμία και την ηλιοθερμία (ηλιογεωθερμία).

Το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ήλιδας υπάγεται στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Ήλιδας «Ο ΗΛΕΙΟΣ».

Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Νομικού Προσώπου του δημου ορίστηκε με την 199/2016 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ήλιδας  ο κ. Μανωλόπουλος Δημήτριος-Αλέξανδρος και αντιπρόεδρος η κα Σιαχάμη Βασιλική.

Read more


 
 
Βρίσκεστε εδώ: Home ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ